Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Design filosofia

”kauneuden arvostus on  kunnioitusta elämälle”

Kauneus, tasapaino ja harmonia tulevat tervehdyttävästä alkulähteestä, tyytyväisyydestä, onnistumisesta, luovuudesta sekä ilosta. Ympäröivä luonto ja vuodenajat, näkyvät koruissani ainutlaatuisena designina.

”Korun käyttö tuo itsesi itsellesi näkyväksi ja hyväksytyksi, josta lähtee koko hyvinvointi ja tyytyväisyys liikkeelle.”

Kansojen näyttävät perinteet
Koristautuminen ja kauniiden korujen käyttäminen tuovat iloa ja tyytyväisyytä. Luonnonkansat ovat rituaaleissaan koristelleet itsensä jo vuosisatoja juhlavasti kiitosta ja kunnioitusta kantaen – näyttävästi riemuiten ja juhlien.

”Kauniilla koruilla koristautuminen antaa itsevarmuutta, tuo hyvää energiaa ja kuvastaa sisäistä tasapainoa ja harmoniaa.

 Pohjoisen luontovoimaa

”Vietettyäni vuosia Kittilässä Ounasjoen rannalla, sain pohjoisen tuulen tuoman kosketuksen luovuuteen, voiman ja inspiraation, sekä kosketuksen luonnon moninaisuudesta ja kauneudesta, jotka sittemmin olen siirtänyt koruihin. Korujen muotokieli saa näin hyvin paljon vaikutteita Suomen lapista ja luonnosta.

 

Vastuullisesti valmistettu
Kunnioitan aitoa ja arvostan vanhaa. Suunnittelen korut aidoista materiaaleista ja käytän osittain kierrätettyjä materiaaleja. Käsintehty koru kestää aikaa ja on arvokas. Korujen ketjut ovat leimattua 925 –hopeaa. Pöytähopea on leimattua suomalaista hopeaa. Korujen osina on käytetty aitoja korukiviä, puolijalokiviä, Barokkihelmiä ja  makeanveden helmiä. Lisäksi käytän Tsekkiläistä kristallia, Swarovskin kristalleja, helmiäislasi helmiä, lasihelmiä,

Jotkin korujeni korukivet ovat uusiokäytettyjä. Uusiokäyttöä varten korukivet tarkastetaan ja puhdistetaan huolellisesti. Käytän korukivien hankintaa tuntemiani kello- ja kultaseppiä. Uusiokäytetty kivi mainitaan erikseen kunkin tuotteen kohdalla.

Käsissäni uuden muodon saavat  hopea-aterimet. Tutkin aterimien yksityiskohtia ja siinä syntyy heti, uusia mielikuvia ja ideoita jotka päätyvät koruiksi.

”Hopean puhtaus on kuin tunturipuron raikkaus, se houkuttelee mielikuvitukseni luomaan puhtaalle pinnalle, kuin taiteilija tyhjälle valkealle kankaalle maalauksen. Tulee vastustamaton halu tarttua hetkeen ja muuttaa se ajan ja katseen kestäväksi koruksi.”

Työhuone täynnä intohimoa ja rakkautta
Korut syntyvät luonnon helmassa Koru Studiossani Kuhmoisissa – jossa on taianomaista tunnelmaa ja hyvät tekemisen energiat. Suitsukkeet, eteeriset öljyt ja energisoiva musiikki lisäävät harmoniaa ja tasapainoa. Näin uskon harmonian ja hyvän ilon energian välittyvän valmistuviin koruihin.

”Luovuus syntyy hyvässä sielun harmoniassa ja energisessä tilassa”

Nauti ja valitse sinulle sopiva koru
Valitsemalla itsellesi oman tuntemuksen mukaisen korun joko värin, intuition, muodon, materiaalin tai kivienergian mukaan, voi jokainen päivä olla juhlaa.