Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Lahjan valitseminen korun muodossa voi olla sekä jännittävää että haastavaa. Koru on kuitenkin lahja, joka voi olla ikimuistoinen ja symbolinen. Se välittää tunteita ja merkitsee paljon sekä antajalle että lahjan saajalle. Tässä joitakin vinkkejä siitä, kuinka valita täydellinen koru lahjaksi.

Lahjan saaja
Ennen korun valintaa on tärkeää tuntea lahjan saaja. Mieti hänen tyyliään, mieltymyksiään ja persoonallisuuttaan. Pohdi, pitääkö hän minimalistisesta ja ajattomasta tyylistä vai rohkeammasta ja trendikkäämmästä ilmeestä. Tämä auttaa sinua valitsemaan korun, joka sopii täydellisesti hänen makuunsa.

Tilaisuus
Onko kyseessä syntymäpäivä, hääpäivä, joulu tai erityinen juhla? Valitse koru, joka heijastaa kyseistä tilaisuutta ja sen merkitystä. Esimerkiksi helmiäiskorvakorut sopivat täydellisesti hääpäivän yllätykseksi.

Korun symboliikka
Koruilla voi olla syvä symbolinen merkitys. Mieti, millaisen viestin haluat välittää korun kautta. Voisiko se symboloida rakkautta, onnea, ystävyyttä tai rohkeutta? Esimerkiksi sydänkoru voi olla kaunis tapa osoittaa rakkautta.

Henkilökohtainen ajatus voi tehdä lahjasta vieläkin merkityksellisemmän. Harkitse korun personointia. Voin valmistaa juuri sinun toiveidesi mukaisen uniikin korun.