Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Mallistot

Anna kauneuden johdattaa

Lumme

Lumme on saanut inspiraation Kuhmoisten sahanrannasta. Kauniina kesäisenä iltapäivänä, auringon valaistessa lämpimästi rantaan, katseeni kiinnittyi pörriäiseen. Pörriäinen kelli lumpeen terälehdellä, autuaan huolettomana. Aika pysähtyi ja jäin seuraamaan pörriäisen rauhallista loikoilua.

Rauhallinen hetki siirtyi Lumme -korusarjaan, johon kuuluu riipus ja korvakorut. Koruissa käytän suomalaista leimattua pöytähopeaa. Helmet ovat aitoja makeanvedenhelmiä. Ketjut ja lukko ovat hopeaa ja tulevat riipukseen mukana. Valmiin korun muoto voi hieman vaihdella, riippuen kulloinkin saatavan aterimen mallista.

Hilla

Hilla mallisto syntyi istuessani jänkän reunalla, jossa ihastelin meheviä oranssin punaisia hilloja.  Auringon säteet leikitteli kostean ja kypsän marjan päällä, paljastaen marjan kauniin muodon. Mietin, kuinka hillan saisi läheisesti muistuttamaan aitoa marjaa ja juttelin kokemuksestani lasitaiteilija Anssin kanssa. Hän onnistui valmistamaan lasista hillan. Näin yhteistyö Anssin kanssa lähti käyntiin ja hän valmistaa käsityönä yksittäin jokaisen hillan. Hilla mallistosta on saatavilla, erilaisia uniikkeja riipuksia, korvakoruja ja sormuksia. Koruissa on käytetty 925 -hopeaa, sekä leimattua suomalaista pöytähopeaa.  Ketjut ja lukko ovat hopeaa ja tulevat riipukseen mukana.

Virran virkkaamat

Virran virkkaamat mallisto syntyi Lapissa. Keväällä Ounasjoen rannalla, ihastelin luonnon alkukantaista voimaa, jossa piilee erityinen herkkyys. Vapaana virtaava joki ja sen välke kimmelsi, kuin aamukaste hämähäkin seitillä.  Veden kirkkaus oli kuin keijujen tanssi pitsimäisellä niityllä. Siitä syntyi Virran virkkaamat -korusarja.

Virran virkkaamat korumallistossa on kaulakoru ja korvakorut. Korut ovat valmistettu virkkaamalla erittäin ohuesta 925 –hopealangasta, jotka jatkotyöstän lopulliseen malliin. Jokainen koru on uniikki ja yksilöllinen luomus.

Chi-C

Mallisto on saanut inspiraation Chi-elämänenergista, jonka uskotaan virtaavan kehomme läpi silloin kun keho on terve. Ilo voimistaa Chi-energiaa. Halusin suunnitella korun, joka hurmaa leikkisyydellä ja antaa ilomme nousta näkyvästi pintaan. Luonnossakin voimme ihastella eri eläinlajien huumaavaan loistokkaita, koreita ja värikkäitä luomuksia.

Mallistosta on saatavilla kaulakorut, rannekorut ja korvakorut. Valmistuksessa käytetään Tsekkiläistä AB-kristallia, jossa on huikean kaunis spektri, lasihelmiä, hematiittia, makeanveden helmiä, aitoja puolijalokiviä sekä korkealaatuisia Japanilaisia Miuyki lasiputkihelmiä ja lasihelmiä. Ketjut ovat 925 – hopeaa. Jokainen koru on yksilöllisesti valmistettu ja uniikki, toista samanlaista korua ei ole. Niin kuin ei meitäkään.