Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Toimitus- ja palautus

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on lopussa, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti lopussa emmekä pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituskulut
Toimituskulut 2,10 € Postiennakkotoimituksissa lisätään postiennakkomaksu 4,10 €. Kaikki hinnat sisältävät 24 %:n alv:n.

Palautus
Kaikilla tuotteilla on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus – syytä ei tarvitse ilmoittaa. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja myyntikuntoinen.
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@hanidesign.fi tai puhelimella numerosta 041 5305452. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
Sähköposti: myynti@hanidesign.fi
Puhelimitse: 041 5305452