Chi-C Barokki korvakorut, luumu, kultaa

117,00 

  • Materiaali


    Barokki helmi, Kristalli rondelli, Makeanveden helmi
  • Korvarengas


    585 -kultarengas, Halkaisija 1.4 cm, Renkaan leveys 0.2 cm
  • Korkeus


    n. 4 cm

Chi-C Barokki korvakorut, sopii niin casual pukeutumiseen kuin arkeen tai juhlaan. Barokkihelmen kiilto on lumoavan häikäisevä ja viestii kantajansa tyylikkyydestä.

2 varastossa

Suomalaiset maksutavat ja luottokortit
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Toimitus 2-5 päivää
Osastot: ,

Kuvaus

Chi-C mallisto on saanut uuden tuoteperheen, Barokki. Sarja on herkullinen, leikkisä, tyylikäs ja sensuelli lisä Chi-C mallistoon. Kauniit ja laadukkaat barokki helmet hurmaavat aina ja tuovat tyylikästä vaihtelua pukeutumiseen.

Barokkihelmi on muodoltaan luonnostaan epätasainen. Sen pinta on on usein eloisampi kuin pyöreässä helmessä ja se hohtaa kauniimmin. Helmiä arvioidessa, niiden väri ja muoto ei ole tärkein kriteeri, vaan niiden kiilto. Barokkihelmi on trendikäs valinta, tässä alati muuttuvassa muodin maailmassa.

Olivatpa helmet aitoja tai viljeltyjä, ne ovat aina helmiä.  Niin kutsuttu jäljitelmähelmi ei kuitenkaan ole helmi. Ne on valmistettu lasihelmistä, jotka on pinnoitettu helmiesanssiliuoksella, keinotekoisella helmiäisellä. Aidon helmen erotat hieromalla helmeä etuhammasta vasten. Aito tai viljelty helmi tuntuu hiekkaiselta tai karhealta, kun taas jäljitelmä tuntuu sileältä ja liukkaalta.

Saatavana myös kaulakoru.