Chi-C korvakorut, kultakivi

32,00 

  • Korukivi


    Punainen kultakivi
  • koukku


    925 -hopea
  • Korkeus


    n. 3 cm

Chi-C korusarja on tyylikäs värikylläinen korusarja, jossa tsekkiläinen AB -kristalli ihastuttaa laadullaan ja loistollaan.

2 varastossa

Suomalaiset maksutavat ja luottokortit
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Toimitus 2-5 päivää
Osastot: ,

Kuvaus

Mallistosta on saatavilla kaulakorut, rannekorut ja korvakorut. Valmistuksessa käytetään Tsekkiläistä AB-kristallia, aitoja punaisia kultakiviä, kristalli rondelleja sekä korkealaatuisia Japanilaisia Miuyki lasiputkihelmiä. Jokainen koru on yksilöllisesti valmistettu ja uniikki, toista samanlaista korua ei ole. Niin kuin ei meitäkään.

Kultaisen tulevaisuuden takaamiseksi omaksu kultakiven suojaava energia. Se on valmistettu kvartsista ja hiekkalasista, ja siihen on lisätty kuparihiukkasia, jotta se antaa sille kiiltävän ulkonäön. Kimalteet symboloivat valoa, joka löytyy aina pimeydestä. Se ohjaa ei-toivottuja energioita ja sitä pidetään korkeasti henkimaailmassa suojaavana kristalliliittolaisena. Munkin kiven sanotaan olevan kunniahimon kivi. Munkin kivi ei ole luonnonkivi, vaan ihmisen luoma. Sitä kutsutaan myös aventuriinilasiksi ja kultakiveksi. Kivi rakentaa energiaa, rohkeutta ja posiitiivista asennetta. Lisää veovoimaa ja itseluottamusta. Hellästi kohottava kivi, joka edistää elinvoimaa.