Yritystarina

 

“Haluan antaa sisimpäni puhua käsieni kautta ja luoda ihastuttavia ja kauniita koruja”

- Anne-Maarit Lindström
 

HaniDesign hopeakorut ovat osin kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja. Yritykselle tärkeitä teemoja ovat kierrätys ja värit. Pääraaka-aineena on leimattu pöytähopea johon kuuluu mm. pikkulusikat, ruokalusikat, haarukat ja kakkulapiot. Kierrätysmateriaalien tarkka käyttö hukkapaloja välttäen on tärkeä osa prosessia, siksi tuotteet ovat persoonallisia, uniikkeja sekä piensarjoja.

Valmistan koruja myös 925 –hopeasta, sekä sopivasti yhdistäen sitä kierrätysmateriaaliin. Kaikki korvakoruihin käytettävät lukot ja koukut ovat 925 –hopeaa. Teen myös asiakkaan omista hopea-aterimista omien toiveiden mukaisia koruja, näin arvokkaat pöytähopeat saavat uuden elämän.

Valikoimaani kuuluu myös hillitty ja näyttävä uniikkisarja, hopealangasta virkattuja korva- ja kaulakoruja. Herkkyydessään koru muistuttaa filigraanityötä.

Kaikki HaniDesign korut valmistetaan Suomessa, omalla työhuoneellani ja omasta toimestani. Koruihin käytetään myös keltakultaa ja laadukkaita aitoja kiviä sekä kristalleja, jotka tilaan kotimaisilta tavarantoimittajilta. HaniDesignillä on Tukesin jalometallituotelain mukaiset pitoisuus- ja nimileimaoikeudet.

Olen aina tuntenut vetoa kauneuteen - kiviin, väreihin ja jalometalleihin. Pieninkin kimallus saa sisäisen harakkani hurmioon. Lapsuudesta jäi lähtemätön vaikutus pääsiäismunien sisällä olevista sormuksista. Upeat värit kivissä – niitä ihailin niin, että melkein henki salpautui.

Kaikki sisäinen ja ulkoinen kauneus, tasapaino ja harmonia lähtee tyytyväisyydestä, onnistumisesta, luovuudesta sekä ilosta - sitä kautta sillä on tervehdyttävä vaikutus ihmiseen. Luonnonkansat ovat rituaaleissaan koristelleet itsensä jo vuosisatoja juhlavasti kiitosta ja kunnioitusta kantaen – näyttävästi riemuiten ja juhlien. Koristautuminen ei ole yksinomaan kuninkaiden tai valtaapitävien yksinoikeus. Luonnossa voimme ihastella eri eläinlajien huumaavan loistokkaita koreita, värikkäitä luomuksia.

Värien ja kivien maailma on osa elämääni – haluan antaa sisimpäni puhua itseni kautta ja luoda niistä kauniita kokemuksia. Luonnossa tai rannoilla kulkiessani etsin aina katseellani kiviä vain ihaillakseni niiden monimuotoisuutta. Kiviä, jotka ovat hioutuneet vuosisatojen saatossa. Kivien muoto ja värit ovat ne seikat, jotka puhuttelevat poimimaan kiven käsiini hypisteltäväksi - ja myöhemmin kotiin kannettavaksi.


KIITOKSET
Omille tyttärilleni Susannelle, Johannalle, Jasminille sekä pojalleni Joelille - siitä innostavasta ja kannustavasta tuesta heittäytyä luovuuden ehtymättömään virtaan. Juhalle, miehelleni suuri kiitos ymmärryksestä ja uskosta, luovuuden palooni. Suuri kiitos koirilleni ja kanoilleni siitä, että aamupala ei ole aina tullut klo 8.00 jos olen ollut luovuuden ja innon suuressa huumassa. Kiitos kaikille läheisilleni, jotka ovat antaneet inspiraatiota vain olemalla läsnä.