Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Korun arvokas pukeminen vaatii huolellisuutta ja hienovaraisuutta. Näin pidät myös huolta, että koru säilyy sukupolvelta toiselle.

Ennen korun pukemista varmista, että iho on puhdas ja kuiva. Vältä voimakkaiden hajusteiden tai voiteiden käyttöä suoraan korun kosketuskohtaan.

Valitse korulle selkeä tausta, joka korostaa korun kauneutta. Vältä liian monimutkaista tai kirkkaasti kuvioiduttua pukeutumista, jotta koru saa ansaitsemansa huomion. Valitse koruun sopivat vaatteet ja muut asusteet. Mieti värien ja tyylien yhdistämistä, jotta kokonaisuus näyttää tyylikkäältä ja tasapainoiselta.

Kun puet korua käsittele sitä varoen pitämällä siitä kiinni korun reunoista tai ketjusta, välttäen voimakasta vetämistä tai kiertämistä. Tämä auttaa mahdollisten vaurioiden syntymistä koruun. 

Jos valitset kaulakorun, sijoita koru taitavasti kaulalle niin, että se istuu tasaisesti ja mukavasti. Tarkista, että ketju tai nauha on oikein kiinnitetty ja säädä tarvittaessa korun pituutta.

Korun arvokkuus korostuu, kun kannat sitä itsevarmasti. Pidä ryhti suorana ja ole ylpeä korusta, jonka olet valinnut.

Nämä auttavat sinua pukemaan korun arvokkaasti ja korostamaan sen kauneutta. Muista kuitenkin, että lopulta arvokkain asia on korun merkitys sinulle ja kuinka hyvin se heijastaa omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Näytä, että olet korunkantaja.